

37TH ANNIVERSARY WEEKLY SEASON OPENER – SUNDAY, MAY 19TH, 2024

10:15am	Pit Ticket Booth Opens
10:40am	Pit Gates and Technical Inspection Opens
11am	Practice Begins
12pm	Grandstand Ticket Booth Opens
11am	Beginner Bandolero Practice (5 Minutes)
11:05am	Bandolero Practice (5 Minutes)
11:10am	Mini Stock Practice (10 Minutes)
11:20am	Legend Practice (10 Minutes)
11:30am	Sportsman Practice (10 Minutes)
11:40am	Beginner Bandolero Practice (5 Minutes)
11:45am	Bandolero Practice (5 Minutes)
11:50am	Mini Stock Practice (10 Minutes)
12pm	Legend Practice (10 Minutes)
12:10pm	Sportsman Practice (10 Minutes)
12:20pm	Beginner Bandolero Practice (5 Minutes)
12:25pm	Bandolero Practice (5 Minutes)
12:30pm	Mini Stock Practice (10 Minutes)
12:40pm	Legend Practice (10 Minutes)
12:50pm	Sportsman Practice (10 Minutes)
1pm	Track Closes
1:10pm	Bandolero Drivers Meeting (Tech Shed)
1:20pm	Mini Stock Drivers Meeting (Tech Shed)
1:30pm	Legend Drivers Meeting (Tech Shed)
1:40pm	Sportsman Drivers Meeting (Tech Shed)
1:55pm	National Anthem and Opening Ceremonies
2pm	Bluenose Pools Beginner Bandolero Heats (8 Laps)
	Bluenose Pools Bandolero Heats (8 Laps)
	Toursec Mini Stock Heats (10 Laps)
	Strictly Hydraulics Legend Heats (10 Laps)
	Maritime Auto Glass Sportsman Heats (10 Laps)
	Bluenose Pools Beginner Bandolero Feature (12 Laps)
	Bluenose Pools Bandolero Feature (15 Laps)
	Toursec Mini Stock Feature (25 Laps)
	Strictly Hydraulics Legend Feature (25 Laps)
	Maritime Auto Glass Sportsman Feature (40 Laps)

Race Day Format scheduled to change without notice.

Feature time limit is one minute per lap. Subject to change without notice.

**Transponders must be functioning when the car hits the track – transponder failure could result in black flag. **

Scotia Speedworld Frequency: 464.5500